keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ensimmäinen kamuli

Päivän kaksi löytöä:

1.



Mahtava Appy Hour -appi, joka listaa Reykjavikin baarien happy hourit hinnan tai sijainnin mukaan!

2.



Lähi-pitseria, joka ei ollutkaan huono! 
Puu-uuni ja nami pitsacomboja, kuten kuvassa näkyvä cheddar-pekoni-vihreä omena-babypinaatti-vaahterasiirappi. Lisäksi saatiin ankka-viikuna-härkäpapu-pitsa kaupanpäällisiksi, kun pitsamies oli tehnyt meille ensin väärän pitsan! (Tarkoitus oli siis alunperin tilata vain yksi pitsa, but I ain't complaining) 
Hyvää palveluakin siis =)





(Tomaattikastikkeessa olisi tosin saanut olla vähän enemmän makua, ja siirappipitsassa pohja oli vähän löystynyt kaikesta nesteestä. Ja ankkaan oli jäänyt jokin jänne. Hankaloitti syömistä. Hyvää oli silti!  t. Nirso)

Käytiin myös päivällä Reykjavikin suurimmassa ostoskeskuksessa (joka oli odotustenvastaisesti aika iso jopa!) ilmaisella shuttle-bussilla, ja pitsojen kera nautittiin kisuikävissämme näitä:

Epic Funny Cats

Illan vatsalihastreeni: check

Ainiin! Kisuista vielä: saatiin tänään ensimmäinen kaveri; kisu, joka juoksi ensin maukuen pellon halki meidän luokse ja seurasi meitä noin kilometrin! Mietittiin jo molemmat (not just me!), että otetaan se meidän islantikisuksi, mutta sillä oli panta, joten toivottavasti se löysi omaan kotiinsa. Ekasta kamusta ei valitettavasti ole valokuvaa =(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti